Tuotemerkit


Cinnamon

Cinnamon

CINNAMON on vuonna 2009 perustettu ruotsalainen jalkinevalmistaja. Suunnittelussa on lähdetty jalkaterän rakennetta ja muotoa kunnioittaen. Varpailla on leveä ja hyvä tila, kantakapit ovat tukevat, ulkopohjalla on paksuutta ja tukevuutta, mutta irrotettavilla sisäpohjallisilla saadaan tarvittavaa pehmeyttä kovilla alustoilla käveltäessä. Iloinen värimaailma saa CINNAMON kengillä kävelyn piristämään päivääsi. Materiaalit ovat eurooppalaisia ja tuotanto on Espanjassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


El Naturalista

El Naturalista

El Naturalista on suutariperinteistään tunnettu espanjalainen jalkinevalmistaja. Luonnonmukaiset, mutta kestävät kengät ovat El Naturalistan tavoite käyttömukavuutta unohtamatta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Gabor

Gabor

Gabor on jo toisen polven saksalainen jalkinevalmistaja. Historiaa on kuudenkymmenen vuoden ajalta ja valmistettuja pareja on yli 300 miljoonaa. Mallisto on omannäköinen erilaisilla laajuuksilla.

Gaborilla on useita tehtaita ympäri maailmaa ja mallisto koostuu niin avokkaista, loafereista, saappaista, nilkkureista kuin sneakereistakin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Högl

Högl

Itävaltalaisella Höglillä on takanaan 80 vuoden kokemus ja kehityskaari jalkineiden valmistuksessa. He seuraavat vahvasti ajan trendejä mukavuus ja laadukkaat materiaalit silmällä pitäen. Suuri osa kenkien mukavuudesta ja toiminnallisuudesta rakennetaan jalkineiden sisään, joten voit kävellä kevyin askelin kauniilla ja laadukkailla kengillä, Höglin mukavuuden salaisuus mukanasi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Igi&co

Igi&co

IGI&CO kehitettiin Italiassa vuonna 2002 ja suunnittelussa näkyy italialainen tyyli. Jalkinevalmistaja on halunnut luoda malliston missä on sporttisen kengän mukavuus, mutta tyylikäs kaupunki- ja businesslook. Osassa malleista on ns. piilokorko eli korkokenkien käyttäjienkään ei tarvitse laskeutua sporttikenkien mataliin korkoihin. Tuotteet valmistetaan Italiassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Legero

Legero

Legero on aloittanut toimintansa Itävallassa jo vuonna 1872, mutta on melko nuori Suomen markkinoilla. Kengissä on ns. valumassapohjat, mikä tekee kengistä joustavat, kestävät ja kevyet. Materiaali soveltuu niin kesä- kuin talvikäyttöönkin. Ihanaa keveyttä Legerolta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ten Points

Ten Points

Ten points on perustettu vuonna 1983 ja valmistaja on tehnyt suuren työn yhteistyökumppaneiden löytämiseksi ketkä toimivat kestävän kehityksen periaatteella ja reiluin yritys- ja tuotantomenetelmin.

Jalkineet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Euroopassa ja niistä huokuu ruotsalaisen selkeä ja laadukas kenkädesign, Ten Pointsin omalla ”twistillä”. Täyden kympin kengät!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Think!

Think!

Kengät valmistetaan ympäristöä ja työolosuhteita kunnioittaen Euroopassa.

Myös kenkien ulkopohjissa on yleensä jotain visuaalisesti poikkeavaa. Kaikissa nahkavuorisissa kengissä käytetään kasviparkittua nahkaa ja päällisnahatkin ovat melkein kaikissa malleissa kasviparkittuja. Tämä tarkoittaa vähemmän raskasmetallipäästöjä perinteisiin parkitsemistapoihin verrattuna sekä ihoystävällisempiä nahkoja.

Huolehdi kuitenkin kenkien hoidosta, sillä luonnonläheisemmät materiaalit vaativat hieman useammin hoitoaineita pysyäkseen kirkkaina. Tuotteiden ohessa on suositeltavat hoitoaineet. Think! Designed in Austria, produced in Europe.

Selaa tuotemerkin tuotteita »