Kenkiä jo 70 vuoden ajan

Jalkojen tarpeet ovat vuodesta toiseen samanlaisia, mutta mallisto ja muoti toki muuttuu. Myyntiin tulevat mallit valitaan jalkojen tarpeiden mukaan, mutta ajan hengen mukaisesti. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaan!

Lue lisää »

Kengät yksilöllisiin jalkoihin

Jalkamme ovat yksilöllisiä, joten arkikengän valintaan kannattaa panostaa. Henkilökuntamme auttaa mielellään oikeanlaisen mallin valitsemisessa juuri Sinun tarpeillesi.

Lue lisää »

Kenkien hoito

Kun Sinulla on käytössäsi mukavat kengät, niin niistä kannattaa pitää hyvää huolta. Lue linkistä vinkit kenkien oikeanlaiseen hoitoon. 

Lue lisää »

 

 

Jalkamme ovat yksilölliset, joten arkikenkiin kannattaa panostaa huolellisesti. Vaikka verkkosivuillamme on mahdollista tehdä ostoksia, suurin osa tuotteista on myymälässä ja olemme täällä auttamassa valitsemaan juuri Sinun jaloillesi oikeanlaiset käyttökengät. Älä siis hämäänny, jos jokaisesta verkkokaupan tuotteesta ei ole heti saatavilla kaikkia kokoja. Vastaavantyyppisiä  malleja varmasti löytyy myymälästä. Malleja on kertynyt lähemmäs 500. Koska meillä on ihania asiakkaita ympäri Suomen, olemme kuitenkin halunneet tarjota myös verkosta ostomahdollisuuden osalle tuotteista. Jos haluat tarkempia ohjeita mallin valinnassa tai tilauksen tekemisessä, olethan yhteydessä myymälään p. 09-495 697 tai sähköpostilla info@kenka-rale.fi